2007. március 11., vasárnap

Konzervál-e a rockzene?

Vegyük például Ronnie-t. Az "újfiút", aki még csak 33 éve tag a bandában. Szerinted? Volt ennek az embernek, bármikor, bármi szilárd halmazállapotú táplálék a szervezetében fehér poron kivül?! Idén 60 éves ez is... (najó, mondjuk rajta látszik..)


Vagy vegyük a haverját, Keef-et. Tavaly miatta maradt el brnoi koncert (is), mert pálmafára mászott, hogy kókuszdiót szedjen a csajának, aztán jól fejreesett. Bevitték a kórházba. Meglógott. Néhány nap múlva került elő, seggrészegen. Vérrög volt az agyában (helye az volt neki, az tuti). Na, ez meg 63.
Szép egy sütemény..
(egyébként, beszarás, Gibsonnal pózól, mindig Fenderrel nyomja, nem is értem...)




Vagy itt van még "már csak ritkán dug, inkább szopat" Lemmy. Akkora koncertet adott Alsóörsön 4 éve, hogy azt hittem elszáll a fejem, pedig már akkor már majdnem 60 volt. Most 62. Tavaly a Szigeten (állitólag, - Zozó állitja - ) hajnalban húzták ki valami sátorból, c-re beállva, gatyában, csizmában, papirok nélkül.


Alkat kérdése is, persze. Nem azért mondom, mert nekem ők ideálok, vagy akárcsak kicsit is szeretnék hasonlitani rájuk az extrém méretű piálásuk/narkózásuk/cigizésük terén. Valszeg mindegyik elmulatta már az agysejtjei igen nagy hányadát, és örül, ha még beveszi a kanyart a stage felé. Nem tudom. De az biztos, hogy a zene játék. ( A rockzene meg különösen ) És aki sokat játszik, később öregszik. Nem veszi annyira komolyan magát.

(és még nem is esett szó Iggy Pop-ról, pedig kihagyhatatlan..)

Ja, egyébként Miki megkapta, ma is. 5-3, nekem.
De megint mentek a végtelen dialógusok a fejem "lakójával". Azt mondták a Hangok..."

Nincsenek megjegyzések: